Doktor košarke!

NEMA LEKA PROTIV VASE MICIĆA - SRBIN VODI EFES NA F4 EVROLIGE: Nova MVP partija sjajnog pleja, šampion napravio preokret

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Vasilije Micić je još jednom sjajnom partijom doneo jako bitnu pobedu Efesu i doveo je aktuelnog prvaka Evrope na korak od novog plasmana na Fajnal for.

Izvor: Profimedia

Vasilije Micić je sasuo 20 poena, uz to je dodao i 5 asistencija i bio je prva figura pobede ekipe Efesa nad Olimpijom iz Milana u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige.

Nakon što je italijanski tim pobedio u prvom meču sada je došlo do potpunog preokreta i Efes će na svom terenu u narednom meču imati priliku da osigura plasman na F4 u Beogradu. 

ANADOLU EFES - OLIMPIJA MILANO 77:65 (25:17, 17:18, 17:21, 18:9)

Na kraju je presudila sjajna odbrana tima Ergina Atamana u poslednjoj četvrtini. Domaćin je napravio solidnu prednost u prvom delu igre, ali je u naredne dve četvrtine Olimpija istopila prednost rivala. 

Potom je Efes zaigrao sjajnu odbranu i sa samo devet postignutih poena u poslednjih deset minuta nije mogao italijanski tim da se nada pobedi. 

Osim Micića u pobedničkom timu dobar je bio nemački centar Tibor Plajs sa 17 poena, dok je poen manje imao Šejn Larkin. Sa druge strane Donta Hol je sa 16 poena bio jedini vredan pomena

Tagovi