Loši su...

BILI SU KANDIDATI ZA TITULU - SAD IH ČEKA METLA: Irving i Durent podbacili, a Bruklin može da bude počišćen!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Još jedna razočaravajuća partija Bruklin Netsa u plej-ofu.

Izvor: Profimedia

Nakon dva poraza u Bostonu, košarkaši Bruklina poraženi su i na svom terenu, pa im pred četvrti meč serije preti "metla". Seltiksi bi mogli da ih počiste u narednom susretu i tako na veoma dominantan način prođu u narednu fazu NBA plej-ofa.

Najzaslužniji za pobedu Boston Seltiksa (109:103) bio je Džejson Tejtum sa 39 poena, dok je impresivna odbrana Kelta zaustavila dvojicu najboljih irača Netsa. Kajri Irving i Kevin Durent zajedno su postigli tek 32 poena i nisu bili najefikansiji u svom timu.

Bruklin je bolje otvorio meč, ali je sredinom prve deonice Boston stigao do prednosti koji je sačuvao do kraj meča. Netsi se u naredne tri deonice nijednom nisu vratili u vođstvo...

Uzrok za to mogle bi da budu partije Irvinga i Durenta koji su postigli po 16 poena na ovom meču i odigrali ispod očekivanja u meču koji je njihov tim morao da pobedi. Sada se Bruklin, koji je pre dve godine zamišljen kao "super tim" i kandidat za titulu bori protiv čišćenja u prvoj rundi plej-ofa, iako su mu dve najveće zvezde zdrave i spremne za mečeve.