Košarka

JEDNOG DANA U PARTIZANU? NADAM SE! Aleksej Pokuševski poručio svima da je CRNO-BELI! Posle 10 godina u Areni

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski NBA košarkaš došao na važnu utakmicu crno-belih kao gost kluba. Dobio je dres i priznao da je veliki navijač Partizana.

Izvor: MNPress

Aleksej Pokuševski ispunio je veliku želju i došao je u sredu u Štark arenu da gleda tim za koji navija - Partizan. On je u razgovoru sa novinarima u toku utakmice crno-belih i Burse priznao da bi jednog dana voleo da zaigra za tim iz Humske.

"Stvarno se nadam!", rekao je Pokuševski.

Mladi košarkaš Oklahome priznao je da bar 10 godina nije prisustvovao utakmici crno-belih. U međuvremenu je godinama nastupao za Olimpijakos, još od 2015, pa do odlaska u NBA 2020.

"Ima 10 godina da nisam bio na utakmici Partizana i presrećan sam što sam ovde. Trenutno sam u Srbiji, pa sam zato došao i zadesilo se da sam tu. Presrećan sam tu, hvala Partizanu".

Da li atmosfera u Štark areni može da se poredi sa NBA halama?

"Ne može da se poredi ova atmosfera sa NBA ligom. Ovo ne može da se poredi ni sa mnogim timovima u Evropi, ovo je spektakularno".

Planovi Pokuševskog za ovo leto su već napravljeni. Da li u njima ima mesta za reprezentaciju?

"Za sada odmara, pa ću početi da pričam i da se spremam za sledeću sezonu. Razgovarao sam sa selektorom Pešićem, dugo je leto pred nama i videćemo".