Košarka

RADONJIĆ: OBJE EKIPE ŽELJELE POBJEDU, DOČEK? NIJE PRIJATNO

Autor Alen Kasmić

Dejan Radonjić nakon pobjede protiv bivšeg kluba.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan nakon pobjede Crvene zvezde protiv Budućnost Volija u derbiju Admiralbet ABA lige.

"Odavno nije bila situacija da nema težinu, ali i mi i Budućnost željeli smo da igramo dobar meč. Postojala je želja da se dobije", rekao je Radonjić.

"Mi smo izašli iz žestokog ritma, pokušavali smo da osvježimo ekipu, a to nije lak proces. U početku smo izgledali dobro, bilo je na obje strane dobrih stvari, gradili smo rezultat".

Osvrnuo se crnogorski stručnjak na reakciju Budućnosti.

"Rekao sam igračima u svlačionici da čekamo odgovor, Budućnost je bila znatno čvršća. Međutim, dobrom odbranom u finišu stigla je pobjeda", rekao je Radonjić.

Nikola Ivanović i Dejan Radonjić ponovo su bili "žrtve" podgoričke publike. Naročito je na meti bio plejmejker koji je prvi put igrao protiv bivšeg kluba u "Morači".

"Vrlo specifična situacija za mene kao trenera, ali i njega. Ja sam već prošao “toplog zeca”. Ova situacija nije bila prijatna šta god da smo napravili ovdje, a napravili smo dosta toga dobrog. Malo slabije vidim, pa nisam mogao da procijenim šta se nalazi na transparentu. Sad su mi rekli o čemu se radi. Moraću malo da odem do teretane ovih dana da makar budem sličan tome", rekao je Radonjić kroz osmijeh.

"Želim Budućnosti puno sreće u sljedećoj utakmici, kao i nastavku utakmice.Budućnost je izašla u oslabljenom sastavu, ali sam znao da će oni, kao i mi mnogo puta ove sezone, bez obzira na tim, odigrati najbolje što mogu i čestitam im na tome", zaključio je Radonjić.

Možda ce vas zanimati