Spektakl!

PARTIZAN SPREMA REVANŠ ZA ŠOKANTAN PORAZ: Crno-bele čeka derbi, a Žoc pričao o motivaciji!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedan od zanimljivijih mečeva u predstojećem kolu ABA lige igra se u Beogradu.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana će u neobičnom terminu (nedelja u podne) gostovati ekipi Mege u Hali sportova na Novom Beogradu, gde će pokušati da se revanšira za poraz (93:90) iz prvog dela sezone. Crno-beli su tada šokirani pred svojim navijačima, a sada će imati priliku da opravdaju ulogu favorita i osvete se.

Meč na novom Beogradu u ime Partizana najavili su trener Željko Obradović i centar Alen Smailagić.

Iskusni stručnjak napomenuo je da će moticvacija morati da bude na visokom nivou.

"Odigrali su veoma dobru utakmicu protiv nas u Pioniru. Sve se zna o Megi. Mlada ekipa, puna energije i motivacije. Ono što mi moramo da shvatimo je da imamo najmanje istu motivaciju kao i oni u toj utakmici i da probamo da odigramo na način kao što smo to uradili u poslednjoj utakmici", istakao je Obradović.

Partizan je odigrao dobro protiv Mornara u regionalnom takmičenju i Trenta u Evrokupu, pa taj uspešan niz žele da nastave i u ABA ligi. Trenutno su najveće šanse da crno-beli završe drugoplasirani, što bi im donelo veoma važnu pauzu pred polufinale regionalnog takmičenja.

Da bi ostali na tom putu potrebna im je pobeda protiv mlade i energične ekipe, smatra centar crno-belih.

"Zadužili su nas. Prošli put su nas malo i zatekli nespremne, a malo smo se i mi opustili jer su mlađa ekipa od nas. Ne kažem da smo mi 'matori', i mi smo mladi ali imali su više energije, više volje, mi smo se nekako malo opustili ali to se ovog puta neće dogoditi. Znamo zašto idemo tamo, idemo na pobedu i nadamo se da ćemo to ostvariti", dodao je Alen Smailagić.