Desi se...

JOKIĆ JE DVA PUTA NA LISTI - OVO SU NAJGORI POTEZI NEDELJE U NBA: Legenda nominovala centra Denvera! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Srpski košarkaš Nikola jokić dva puta se našao u izboru za najlošiji potez nedelje, ali u jednom od tih predloga nije on glavni akter.

Izvor: Twitter/shaqtin/printscreen

Legendarni Šekil O'Nil ima rubriku u kojoj se na nedeljnom nivou glasa za najbizarniji potez u NBA ligi, a sada je u konkurenciji i Nikola Jokić! Zapravo, prvi favorit za MVP priznanje našao se u izboru čak dva puta - jednom kao glavni akter i drugi put kao posmatrač velikog promašaja nekadašnje zvezde lige.

Oba detalja dogodila su se na meču Denvera i Los Anđeles Lejkersa, a u konkurenciji su još i Antoni Burks i kompletni timovi Hjustona i Bruklina koji su priredili specifičnu predstavu na parketu.

Ali, da se fokusiramo na Nikolu Jokića.

Srpski centar je poznat po sjajnom otvaranju kontri u najjačoj ligi na svetu. Nakon uhvaćenog defanzivnog skoka on prenosi loptu i organizuje napad koji se često završi asitencijom za špice televizijskih emisija. Ovog puta nije bilo tako...

Lopta mu je pobegla, on nije uspeo da je iskontroliše, pa je prinudi pas koji je pokušao da odigra završio u autu umesto u rukama nekog od njegovih saigrača.

Za to će moći da glasaju svi ljubitelji NBA lige, a oni mogu da ostave glas i Karmelu Entoniju koji je promašio zicer. Nikola Jokić jeostao na drugom kraju reketa kada se igrač Lejkersa prošetao do koša, ali je zatim promašio jednu od najlaških situacija u karijeri koja traje skoro dve decenije.

Zbunjeni Jokić je pokupio defanzivni skok i započeo novu akciju svog tima.

Pogledajte sve predloge, ima ih četiri:

Tagovi