Košarka

OTIŠAO IZ LEJKERSA, PA PROMENIO DEVOJKU - SA OVOM LEPOTICOM SE NBA AS ZABAVLJA! Ona je zavela zvezdu Čikaga

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Košarkaš Čikaga je pored novog kluba pronašao i novu devojku i sada se zabavlja sa njom

Izvor: Instagram/Screenshot/miaamabile/Profimedia

Kada je odlučio da napusti Los Anđeles Lejkerse Aleks Karuzo (28) je napravio više promena. Pored stvari vezanih za posao i košarku, rešio je pitanje i u privatnom životu. Odlučio je da ostavi devojku Ebi Bruer i par meseci kasnije je počeo novu vezu sa Miom Amabil.

Prešao je Karuzo u Čikago, sa klubom je, za razliku od Lejkersa, izborio plasman u plej-of iz Istočne konferencije i dok se priprema za nastavak sezone i sve što ga čeka u doigravanju ima dosta uspeha i van terena. Već neko vreme je u srećnoj vezi sa Miom i ne kriju svoju vezu ni na društvenim mrežama.

Mia je rođena 19. juna 1996. godine i interesantno je da je godinu dana mlađa od Ebi. Radi u modnoj industriji i za to koristi društvene mreže. Popularna je na Instagramu i tamo ima preko 260.000 pratilaca. Pored toga radi i za modni brend "LF stores" kao medija koordinator.

Karuzo je letos potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 37 miliona dolara sa Bulsima i sa Nikolom Vučevićem, Zekom Levinom i saigračima je bio jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone, sve dok nisu počeli problemi sa povredama.

Karuzo ove sezone prosečno beleži 7,4 poena, 3,6 skokova i 4 asistencije po meču.