PORUKA

OBRADOVIĆ U PET REČENICA ANALIZIRAO POBEDU PARTIZANA: Taj segment je bio glavna razlika u dva poluvremena!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Željko Obradović je dao kratku izjavu posle trijumfa crno-belih protiv Mornara u ABA ligi.

Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Partizan nastavlja trku sa Crvenom zvezdom za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu ABA lige. Ostvario je novu pobedu, mada će pored svojih rezultata morati da se nada i kiksevima glavnog rivala. Do 20. trijumfa u regionalnom šampionatu stigao je u Beogradu.

U "Pioniru" je pao i Mornar (95:83). Crno-beli su od početka kontrolisali dešavanja na terenu, brzo su stekli i 19 poena prednosti (36:17), ali su se u završnici prvog dela i na početku treće deonice opustili što su gosti iskoristili da se vrate u igru. Ipak, nezaustavljiv je bio Zek Ledej (24, 5sk, 5as) i vodio je svoj tim do trijumfa.

Po završetku utakmice je Željko Obradović dao kratku izjavu na konferenciji za medije. U pet rečenica je objasnio šta se dešavalo na parketu.

"Čestitam mojim igračima na još jednoj pobedi. Počeli smo meč veoma dobro, bili agresivni, razlika između prvog i drugog dela je upravo ta agreisvnost u odbrani. Oni su u drugom delu bolje 'čitali' našu odbranu, spustili su razliku, bili su na ispod 10. Sve u svemu lepa utakmica, čestitam njima na dobroj igri, svemu urađenom i na jednoj fer i lepoj utakmici", rekao je Obradović.

Na kraju se obratio publici.

"Zahvalan sam navijačima na divnoj atmosferi", zaključio je Obradović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt