ZAISTA?

NIKOLA JOKIĆ ZAVRŠIO U SLAGALICI, ALI NEĆETE VEROVATI ZBOG ČEGA: Evo šta je asocijacija za najboljeg košarkaša sveta!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić ređa uspehe, ali jednu stvar mu nisu zaboravili u "Slagalici".

Izvor: YouTube/Screenshot/RTS Slagalica-Zvanični kanal/Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić našao se pre nekoliko dana u najpopularnijem srpskom kvizu "Slagalica", međutim njegovo ime nije bilo asocijacija za ono po čemu je trenutno najpoznatiji.

Nije se radilo o MVP nagradi, rekordima ili njegovim rezultatima sa Denverom - nego je u pitanju stvar sa početka sezone koju bi najradije voleo da zaboravi. U pitanju je veliki sukob sa Markifom Morisom na meču Nagetsa i Hita, a koji je očigledno ostao u pamćenju kreatorima pitanja u "Slagalici".

Jokić je bio deo treće igre "Korak po korak" u kojoj takmičari dobijaju postepeno pojašnjenja o pojmu koji se traži, a upravo se prvi ticao najboljeg srpskog košaraša.

"Ima veze s Nikolom Jokićem", pročitala je voditeljka popularnog TV kviza, međutim takmičare je to asociralo na "konje" i broj 15 koji aktuelni MVP nosi na dresu, ali to nije bilo rešenje. Već sa sledećim im je bilo mnogo lakše kada su čuli da je "u hokeju deo 'gordi hau het-trika'.

"Tuča!", glasno je usklinuo jedan od takmičara i dobio za to 21 poen.

Izvor: RTS/Screenshot

Objašnjenje koje je potom voditeljka pročitala je da je Jokić "poznat i po čestim ulascima u sukobe sa protivnicima koji često prelaze u tuču", iako će mnogi morati da "zagrebu" po pamćenju kako bi se setili još nekog njegovog konflikta sa rivalima osim pomenutog Markifa Morisa.

Tada je Jokić bio nezadovoljan pošto je košarkaš Majamija mogao da ga povredi, pa ga je svom snagom odgurnuo. Moris i danas ima posledice zbog tog udarca, a pamti se i da su se u čitav sukob umešala Jokićeva braća.

Tagovi