PODRŠKA

PARTIZAN IH DEMOLIRAO, A SAD NAVIJA ZA NJIH! Željkova ekipa gleda ovaj meč - borba za PRVO mesto zavisi od ovoga!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Partizan i ekipa će večeras definitivno gledati meč u Badaloni. Od rezultata tog susreta dosta toga zavisi.

Izvor: MN Press

Svi u Partizanu će večeras biti uz ekran, bilo preko TV-a, laptopa ili nekog drugog uređaja, ali će pratiti jedan meč. Od tog duela će zavisiti da li će imati šanse da dođu do prvog mesta u Evrokupu i do prednosti domaćeg terena ili ne. U pitanju je utakmica u Badaloni između Huventuda i Slaska (21 čas).

Crno-belima tamo odgovara samo jedan ishod i svim srcem će navijati za poljski tim. Samo u slučaju da oni naprave iznenađenje i da savladaju španskog predstavnika onda će ekipa Željka Obradovića držati sudbinu u svojim rukama i čeka će meč protiv Trenta u poslednjem kolu. Ukoliko domaći tim dobije, obezbediće vrh tabele.

U prethodnoj rundi takmičenja je Huventud mogao to da potvrdi, izgubili su od Metropolitana u Francuskoj, a Partizan je pobedio Slask. U Vroclavu su do trijumfa sitgli lako i ubedljivo, pa će sada morati da se nadaju da će njihov prethodni rival napraviti iznenađenje u Španiji.

Obe ekipe u ovaj susret ulaze posle uspeha u svojim šampionatima. Huventud je iznenadio Barselonu (83:72), dok je Slask na gostovanju bio bolji od ekipe GTK (89:61).

Pored podrške svojih navijača iz Poljske, večeras će i navijači Partizana biti uz Slask. Mogu li da naprave iznenađenje?

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi