AU!

JEZIVA SCENA - ZAKUCAO JE, A ONDA JE KOŠ KRENUO DA PADA! Glavni udarac je tek sledio, pamtiće ovo dok su živi!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Snimak sa jedne utakmice iz Amerike je postao viralan. Sreća je bila uz košarkaše...

Izvor: Twitter/@BasketNews_com/screenshot

Sreća je sastavni deo sporta. Ponekad zahvaljujući njoj neki od timova dođe do pobede, poena, uspeha ili neuspeha, zavisi na čijoj strani se fortuna nađe. U jednoj utakmici koja je odigrana u Americi je sreća bila na strani oba tima, ali pre svega zato što niko nije teško povređen.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je ubrzo postao viralan. Nije još uvek poznato koji timovi su bili na terenu, ali se vidi da je u pitanju parket na kom igraju Ramsi, ekipa iz Kolorada. Spekuliše se da je u pitanju srednjoškolska ekipa...

Tokom meča je jedan od timova odigrao prelepu akciju. Umesto šuta za tri je nabacio saigraču loptu u blizini obruča, usledilo je spektakularno zakucavanje, a onda je nastao haos. Pošto koševi nisu na konstukciji, već su u pitanju viseći, posle tog poteza je koš krenuo da pada prema igračima, a sve je bilo još jezivije kada se na parket sručila i konstrukcija.

Refleksne reakcije svakog od njih su bile brze, uspeli su da se sklone od koša i da izbegnu ozbiljne povrede. Ko zna kako bi se stvari završile da je dokačilo nekog od košarkaša.

Ovo je samo jedan od razloga zbog kog se više ne koriste ovakvi koševi u igri pod obručima. Možda posle ove scene promene to i u redovima Ramsa.


Tagovi