Košarka

KOŠMAR ZA FENER: CELA HALA UTRČALA NA TEREN! Najluđa završnica sezone - ČUDESNE trojke u poslednjih 5 sekundi

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Neverovatan finiš utakmice Karšijaka - Fenerbahče i trijumf domaćeg tima na oduševljenje publike u Izmiru

Izvor: Twitter/Tivibu Spor

Fenerbahče je doživeo poraz u završnici kakvu će teško uskoro odigrati! Ekipa Aleksandra Saše Đorđevića povela je pet sekundi pre kraja čudesnom trojkom Meliha Mahmutoglua - o tablu, uz prekršaj - a onda je uz zvuk sirene ipak bila poražena.

Za početak, pogledajte taj koš kapitena Fenerbahčea, koji je burno proslavio sa saigračima:

Međutim, na žalost gostiju, koš odluke postigao je krilni centar Ambat Mbaje, i to tačno uz zvuk sirene. Lopta je prošla kroz mrežicu i dala je znak navijačima da ulete u teren i da slave sa svojim ljubimcima.

Mahmutoglu je ostao u šoku, jer je tako malo nedostajalo da bude veliki heroj Fenerove pobede, s obzirom na to da je završio veče sa 29 poena. Odigrao je daleko najefikasnije u Fenerbahčeu, u kojem je još samo Pijerija Henri ubacio dvocifreni broj poena – 11.

Posle ovog meča, Đorđevićev tim imaće samo jedan dan za odmor i pripremu za utakmicu Evrolige protiv Albe u utorak. Bez obzira na večerašnji poraz, ekipa koju vodi "Sale Nacionale" ostaće lider domaćeg prvenstva, dok Karšijaka na čelu sa trenerom Ufukom Saridžom nastavlja da vrši pritisak na Darušafaku i Efes.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt


Tagovi