Košarka

BOGDAN BOGDANOVIĆ POVREĐEN, A BIO JE U STRAŠNOJ FORMI: Nije mogao da igra, Atlanta pobedila i bez njega! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Srpski košarkaš je morao da propusti pobedu Atlante nad Golden Stejtom.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Atlante upisali su izuzetno važnu pobedu nad Golden Stejtom, ali bez Bogdana Bogdanovića! Srpski košarkaš zbog povrede nije nastupio na meču koji je njegova ekipa sigurno rešila u svoju korist.

ATLANTA HOKS - GOLDEN STEJT VORIORS 121:110
/36:42, 33:25, 32:16, 20:27/

Bogdan Bogdanović je bio u strašnoj seriji u NBA ligi, u poslednjih nekoliko mečeva je uspevao da završi susrete sa 30 i 32 poena uz svoje ime, ali ga protiv tima iz Kalifornije nije bilo u sastavu.

Kako su javili američki mediji, Bogdanović je isprva bio pod znakom pitanja zbog problema koje je osetio u desnom kolenu. Bila je nepoznanica kako će se osećati i srpski košarkaš je potom izašao na zagrevanje ne bi li video kakva je situacija.

Bogdanović je bio usnimljen na zagrevanju, ali se očito ispostavilo da je njegova povreda trenutno takva da nije mogao da nastupi, pa su Trej Jang i drugovi morali bez njega da savladaju Golden Stejt.

Ne čini se da bi ova povreda mogla da bude ozbiljna po srpskog košarkaša, a za to vreme, Atlanta je slavila uz 33 poena Janga i čak 15 njegovih asistencija. Danilo Galinari je bio raspoložen sa 25 poena, Kevin Erter je dodao 20, dok je i Klint Kapela imao sjajan učinak - 19 poena i 13 skokova.

Istina, na drugoj strani nije bilo Stefa Karija. Klej Tompson je preuzeo "palicu" sa 37 poena, Džordan Pul je ubacio 24 uz 10 skokova, ali sve to nije bilo dovoljno da se upiše trijumf u Džordžiji.

Atlanta je sada skoro pa obezbedila mesto u doigravanju za plej-of, pošto na 10. mestu Istoka imaju čak pet pobeda više od prvog pratioca, na osam mečeva do kraja regularnog dela sezone.

Atlanta - Golden Stejt
Izvor: YouTube/Hooper Highlights