Skandal

ISPLIVAO SNIMAK! RASISTI VREĐALI, A ONDA JE ZLATAN ULETEO: Morali da ga drže, golman sve objasnio sa tri slova! (VIDEO)

Autor Anja Popov Izvor mondo.rs

Ne trpi vređanje i nepravdu Ibrahimović.

Izvor: Twitter/SempreMilanCom/screenshot

Milan je savladao Kaljari i približio se osvajanju "Skudeta", a meč je obeležio incident na kraju. Navijači Kaljarija vređali su dvojicu igrača Milana rasistički, a zbog toga je reagovao i Zlatan Ibrahimović.

On je krenuo u obračun posle meča sa igračima tima sa Sardinije, a verovatno ga je iznervirao napadač Žoao Pedro koji je i posle meča tvrdio da nije čuo rasističke povike.

Nekoliko članova stručnog štaba je moralo da ga smiruje, a na teren je uleteo i Paolo Maldini. Pogledajte detalje te gužve nakon meča:

 A posle meča trener Stefano Pioli je otkrio da mu je golman Majk Manjan koji je bio najbliži navijačima protivničkog tima rekao da su ga rasistički vređali. 

"Majk mi je rekao da je bilo rasističkih uvreda iza gola. Uvek je tužno kada se to dešava, niko ne zaslužuje to", rekao je on.

A posle meča se oglasio i sam Majk Manjan, koji je na svom tviter profilu okačio sliku njega i Fikaja Tomorija ispred tribine sa navijačima Kaljarija uz komentar "N.W.A" što je skraćenica popularne rep grupe "Niggaz With Attitude", u prevodu "Crn**e sa stavom". 

Uz tu sliku je postavio i sliku majmuna, pa je jasno šta su mu navijači dobacivali.