POGLEDAJTE

OVO JE POTEZ ALEKSEJA O KOM SE PRIČA: Pokuševski opet bio odličan, a jednim trikom je ukrao šou!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je upisao još jednu dobru partiju u dresu Oklahome.

Izvor: Profimedia/YouTube/NBA HIGHLIGHTS/Printscreen

Ubacio je Nikola Jokić 32 poena, Bogdan Bogdanović odigrao partiju sezone, ali ni Aleksej Pokuševski nije bio loš protekle noći u NBA ligi! Srpski košarkaš je pružio jako dobru partiju uz "dabl-dabl" učinak u porazu Oklahome.

MAJAMI HIT - OKLAHOMA SITI TANDER 120:108
/27:26, 42:28, 34:25, 17:29/

Aleksej Pokuševski nastavlja da pokazuje da je jedan od najboljih igrača Oklahome u proteklih mesec dana. On je ovoga puta meč završio sa 10 poena i čak 15 skokova u porazu Tandera na Floridi.

Od početka je bilo jasno da će Majami kontrolisati stvari na svom parketu, ali i srpski košarkaš je svoj minute iskoristio da se pokaže.

Pokuševski je uz "dabl-dabl" učinak za 34 minuta na terenu upisao i pet asistencija, ali jedna od njih bila je naročito šmekerska. Odigrao je Pokuševski jedno sjajno dodavanje iza leđa, posle kojeg je Darijus Bejzli uspešno završio akciju.

Najbolji u timu Oklahome bio je ponovo Gildžijus Aleksander sa 26 poena, dok je Tre Man bio odmah iza sa 25. Ipak, Tajler Hirou je sa 26 poena vodio Majami, uz dvojac Bam Adebajo - Dankan Robinson, u kojem su obojica dodali po 19 poena.

Majami je ovo pobedom potvrdio prvo mesto na Istoku sa skorom 47-24, dok je Oklahoma pretposlednja na Zapadu sa učinkom 20-50.