Košarka

JOKIĆ IGRAO KAO U TRANSU, POGLEDAJTE NJEGOVU MAGIJU! MVP partija i pas koji oduzima dah, ali to nije dovoljno! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski centar je opet odigrao fenomenalno, ali moraće ostali mnogo bolje!

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić je ponovo imao MVP partiju, ali kao i mnogo puta ove sezone to nije bilo dovoljno da Denver Nagetsi izbjegnu poraz. 

Paskal Sjakam je imao sjajno veče, uspio je da isparira najvećoj zvezdi Denvera i aktuelnom MVP-u, a duža klupa Toronta je na kraju prelomila i donela trijumf Reptorsima.

DENVER - TORONTO 115:127

Srpski centar je meč završio sa 26 poena, 10 skokova i 7 asistencija, tako da je upisao još jedan dabl-dabl. Osim njega istakao se i ruki Bounz Hajlend sa 17 poen i 7 asistencija, a upravo u režiji njih dvojice viđen je potez večeri.

Jokić je uhvatio loptu ispod koša, a dok se još nije prizemljio pogledao je naprijed. Bacio je dug pas čim je mogao i prebacio ceo teren! Hiruški precizno, tako da je Hajlendu ostalo samo da položi loptu u koš. Evo te situacije:

Sa druge strane Paskal Sjakam je ubacio 33 poena, Skoti Barns je imao 25 uz 10 asistencija i 8 skokova, dok je Kris Bušer dodao 21 i to je bilo dovoljno za još jednu pobjedu.

Posle dva uzastopna poraza Denver se nalazi na ivici plasmana u plejof na šestom mjestu Zapada, dok je na Istoku Toronto sedmi i juri mjesto u plejofu direktno.