Srećno!

UDALA SE NATAŠA KOVAČEVIĆ - VERIDBA, PA SVADBA U ROKU OD MESEC DANA: Bivša košarkašica rekla da u HRAMU SVETOG SAVE!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Njena najbolja prijateljica i poznata košarkašica uhvatila je bidermajer.

Izvor: instagram/screenshot/nacika7

Nekadašnja košarkašica Nataša Kovačević (27) udala se danas za Vuka Stojakovića, dečka kojeg je upoznala prošle godine na letovanju, a sa kojim se nedavno verila. Samo nekoliko nedelja kasnije rešili su da naprave i svadbu, a crkveno venčanje održano je u Hramu Svetog Save!

Iako nisu bili dugo u vezi, Nataša i Vuk su odlučili da uplove u bračne vode.

Fotografije sa venčanja podelile su brojne Natašije prijateljice, a zanimljivo je da je bidermajer uhvatila Branka Luković. Nekadašnja saigračica i najbolja prijateljica Nataše Kovačević je rođena sestra košarkaša Uroša i Marka, a ako je suditi verovanjima - ona je sledeća na redu za udaju.

Ovako je izgledala Natašina svadba:

"Upoznali smo se u Budvi na letovanju. Imamo puno zajedničkih prijatelja i to je prednost. Ostali smo, manje, više u istom društvu", rekao je u jednom intervjuu za SportKlub nekadašnja košarkašica.

Podsećamo, Nataša je tokom igračke karijere doživela tešku saobraćajnu nesreću kada je timski kombi mađarskog Đera učestvovao u sudaru. Tom prilikom Nataši Kovačević je noga amputirana do kolena, ali se ona kasnije vratila na teren sa specijalnom protezom, što je jedno od najvećih košarkaških čuda na ovim prostorima.

U karijeri je nosila dres Partizana, Voždovca, Crvene zvezde, mađarskog Đera i ponovo Crvene zvezde, za koju je zaigrala u povratničkom mandatu na parket. Kasnije je bila i predsednika ŽKK Crvena zvezda, a dobila je i funkciju u FIBA.

Tagovi