Cirkus!

HIT! ČISTAČ PARKETA ODBRANIO KOŠ SVOG TIMA U NBA: Pokuševski gledao najčudniju odbranu, pravi cirkus na parketu! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pokuševski je bio na klupi i gledao neverovatnu situaciju na parketu.

Izvor: twitter/shaqtin/screenshot

Na meču Oklahome i Minesote videli smo Alekseja Pokuševskog u ulozi startera, ali će na kraju meč verovatno ostati najviše upamćen po jednom detalju iz treće četvrtine. 

Na dva minuta pre kraja tog perioda igre plejmejker gostiju Džordan Meklaflin je ukrao loptu igračima Oklahome i krenuo u kontru. Nije bilo nijednog igrača Tandera da ga spreči da postigne koš, ali je odbrana itekako postojala! 

Organizator igre Minesote se zaleteo kao protivničkom košu, međutim pošto je u prethodnom napadu njegovog tima neko pao na parket na teren su izašli dečaci koji čiste teren.

Prebrzo se sve dogodilo pa čistač parketa nije uspeo da se skloni i Meklaflin je udario pravo u njega! Uspeo je u poslednjem momentu da izbaci loptu iz ruke i da šutira, ali je promašio.

Jedan njegov saigrač je uhvatio tu loptu, ali ni on njije uspeo da poentira, tako da od kontre na kraju nije bilo ništa. Pogledajte taj momenat: