Katastrofa!

DOŠAO ZBOG NBA TITULE, A POGAĐA SEMAFOR: Cele sezone šutira loše, sad je nadmašio sebe - Ras opet baca cigle! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Američki košarkaš tokom čitave sezone ne uspeva da pronađe šutersku formu, pa je tek senka sebe iz prethodnih sezona.

Izvor: Twitter/WorldWideWob/printscreen

Ako ste mislili da je Tristan Tompson jedini koji se prethodne noći blamirao u NBA ligi, prevarili ste... Isto je pošlo za rukom i Raselu Vestbruku, velikoj zvezdi Los Anđeles Lejkersa i čoveku koji je u taj tim doveden kako bi bili konkurentni za titulu.

Od toga su kilometrima daleko, a Vestbruk je tokom cele sezone osporavan zbog očajne šuterske forme. Često je tokom sezone bacao cigle, pogađao okvir table ili promašivao sve, a sada kao da je nadmašio sebe.

U gradskom derbiju Klipersi nisu ni prilazili plejmejkeru kada je imao otvorene pozicije za šut, a posle jedne takve ubacio je trojku. Istina, uz pomoć semafora i konstrukcije koša.

Njegov pokušaj za tri poena bio je toliko tvrd da je lopta odskočila do vrha table, udarila u njega, kratko se zadržala u vazduhu tamo gde je semafor, a zatim se vratila kroz obruč. Naravno, ovo nisu bili poeni za Lejkerse koji su sedmi put u nizu poraženi od Klipersa.

Čisto da se zna ko je gazda u gradu, Klipersi imaju i značajno bolji skor u ovoj sezoni. Ipak, deluje da će se obe ekipe naći između 7. i 10. mesta na kraju regularnog dela, odnosno da će se kroz doigravanje boriti za mesto u plej-ofu.

Pogledajte kako je to izgledalo: