Povratak?

BARSA PRAVI DRIM TIM, DOLAZI NOVI NBA IGRAČ: Već imaju ŠEST košarkaša iz najjače lige sveta, hoće još jednog!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

U NBA ne može da se uklopi, ali u Evroligi bi bio ozbiljno pojačanjue.

Izvor: Profimedia

Ne staje Barselona sa dovođenjem NBA zvezda! Nakon što su se pojačali Nikolom Mirotićem, Brendonom Dejvisom, Danteom Eksumom, Najdželom Hejsom, Nikolasom Laprovitolom i Aleksom Abrinjesom, sve igračima sa NBA iskustvom, sada žele još jednog.

U pitanju je reprezentativac Španije Huančo Ernandomez koji planira da napusti najjaču ligu na svetu i vrati se u Evropu! 

Ovaj košarkaš koji pokriva pozicije krila i krilnog centra ponikao je u Estudijantesu, a Denver ga je doveo kao 15. pika 2016. godine. Nakon četiri godine u Nagetsima u prethodne dve nikako nije našao svoje mesto u ekipama. 

Prvo je bio u Minesoti, pa u Bostonu, zatim u San Antonio Sparsima i na kraju u Juti. Sada pošto je jedva zaigrao za Džez tim je spreman da raskine ugovor sa njim. Ostala mu je još jedna godina ugovora, ali ona nije garantovana i Ernangomezu je jasno da u NBA nema budućnost. 

On ima 26 godina, navodno je spreman da zaigra i u Rusiji i Turskoj, a slušaće ponude koje nisu samo ekonomski privlačne, već mu je bitno i da može da ima garantovane minute.

Tagovi