Košarka

NBA ZVEZDA POKAZALA LUKSUZAN DOM - OVDE DOVODI KENDAL DŽENER: Bazen, automobili, alkohol i garnitura za 12 ljudi (VIDEO)

Autor Andrijana Delibašić Izvor mondo.rs

Najbolji igrač Finiksa, koji je prethodne sezone bio hit NBA lige, otkrio sve kutke svog luksuznog doma.

Izvor: architecturaldigest.com/printscreen

Zvezda Finiks Sansa i NBA lige Devin Buker dopustio je jednom poznatom sajtu da zaviri u njegov "skromni" dom, kuću u kojoj živi. Ovu nekretninu poznati košarkaš kupio je 2019. godine nakon što je za skoro četiri miliona dolara prodao prethodnu kuću, a od tada je mnogo novca investirao da sve sredi po svom ukusu.

Istina, malo je uticala i Kendal Džener, njegova devojka sa kojom je u vezi već više od godinu i po dana. Tako je Buker otkrio da u svom domu ima neka alkoholna pića iz njene limitirane serije, ali i ukrase za zid koji su isti kao u njenoj kući u Los Anđelesu.

Ipak, mnogima su u prvi plan zapali automobili koje je pokazao, bazen u kojem se opušta i prelepi pogled na planine. Dom je smešten u Arizoni, okružen je planinama i na njih se pruža fantastičan pogled sa nekoliko mesta na imanju.

Pogledajte neke od detalja:

"Kada sam bio dečak maštao sam u Mičigenu kako će u budućnosti izgledati moja kuća. Svako veče je bila drugačije veličine, ali je unutrašnjost bila ista - moderno sa tragovima nostalgije. Imam sreću da sam okružen ljudima od stila, kada odlazim u kuće mojih prijatelja ja upijam kao sunđer sve što tamo vidim", rekao je Buker.

Jedan od centralnih detalja u ogromnoj kući Devina Bukera jeste ugaona garnitura za čak 12 osoba u dnevnoj sobi.

Prošetajte sa Bukerom kroz njegov dom:

Dom Devina Bukera
Izvor: YouTube/Architectural Digest

"Znate, moji prijatelji su uglavnom ogromni. Želim sve saigrače da pozovem ovde, a da se osećaju prijatno i da im bude komforno. Svima treba dosta prostora", izjavio je košarkaš.  

U njegov dom u Arizoni dolazi i Kendal Džener, sa kojom još ne živi zajedno. Jedna od najpoznatijih sestara iz porodice Kardašijan ima luksuzan dom u Los Anđelesu i za sada ne želi da se preseli iz njega. Mada, imajući u vidu kakva će zvezda Devin Buker biti, možda bi Lejkersi ili Klipersi mogli da ubede njega da se seli?

Ali, ko bi napustio ovakvu kuću?

Ovo je Kendal Džener, devojka košarkaša Finiksa: