Košarka

REVIJA PROMAŠAJA ZA NOVI PORAZ: MORNAR PAO U LAKTAŠIMA

Autor Alen Kasmić

Plej-of je sve dalje za košarkaše Mornar Barskog zlata.

Izvor: MONDO/Lidija Roganović

Barani su doživjeli treći vezani poraz u Admiralbet ABA ligi. Bolji od ekipe Mihaila Pavićevića večeras je bila Igokea u 20. rundi regionalnog takmičenja.

U Laktašima je večeras viđena revija promašaja, a da će biti teško bez Nemanje Gordića vidjelo se protiv "igosa". Mornar je večeras imao očajne procente šuta, Vladimir Mihailović je imao još jednu lošu noć, pa je poraz bio neminovan. Iako se ni domaćin nije proslavio igrom u oba pravca.

Nedostajalo je kreacije "ponosu Bara" u napadu, a ekipu je vukao Marko Jeremić sa pet trojki. Međutim, kada je on stao, stao je i cijeli Mornar. Počela je Igokea da pogađa iz svih pozicija i sa 15 vezanih poena početkom četvrte četvrtine otišla je na nedostižnih 66:47.

Do kraja nije bilo nikakve dileme, jer Mornar jednostavno nije imao oružja iz kojeg bi mogao da smanji zaostatak i ugrozi domaćina.

Za novi poraz u Jadranskoj ligi kojim su Barani sve dalje od plej-ofa. Mornar sada ima tri pobjede manje i dva poraza više od Igokee...

Na kraju najefikasniji u redovima Mornara bio je Jeremić sa 21 poenom. Mihailović je meč završio sa jednim pogođenim šutem (15 pokušaja), dok je mladi Balša Živanović šutirao 1-11.

Na drugoj strani dabl-dabl Dalibora Ilića (17 poena i 18 uhvaćenih lopti, od čega deset u napadu).

Kompletnu statistiku sa večerašnjeg meča pogledajte OVDJE.