Ko stiže?

JOKIĆ DOBIJA POJAČANJA?! DENVER "SPAKOVAO" DVOJICU U TREJD: Odlazi i dvostruki šampion Evrope!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nagetsi žele da promene nešto u ekipi dok se ne zatvori rok za trejdove.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić nosi Denver kroz celu NBA sezonu u kojoj uglavnom nije imao pomoć dvojice najboljih saigrača, ali i srpskom centru potrebni su pomoćnici. Zbog bogatih ugovora povređenih Džamala Mareja i Majkl Porter juniora, Denver ne može da dovede neku zvezdu, ali...

Očigledno će u finišu prozora za trejdove pokušati da budu aktivni na tržištu i malo osveže tim koji se i ove sezone bori za što bolju poziciju u plej-ofu. Zbog toga su na listi za odlazak Fakundo Kampaco i Džamajkl Grin, tvrdi "Bleacher Report".

Njih dvojica su najbliži odlasku iz Kolorada, ali verovtno nisu dovoljni da Denver u razmeni dobije neko veoma zvučno ime.

Džamajkl Grin (31) je u novembru 2020. godine stigao iz Klipers, a pre toga je u NBA karijeri nastupao za San Antonio Sparse i Memfis Grizlije, u kojima se najduže zadržao. Ove sezone je znao da bude odlična pomoć Jokiću, ali očigledno ne i dugoročno rešenje tima.

U istom periodu je u tim stigao i Fakundo Kampaco (30), ali je iskusnom argentinskom beku to bio prvi angažman u NBA. On je karijeru počeo u rodnoj Argentini, azatim čak šest godina bio igrač Real Madrida, u kojem je izgradio zvučno ime u evropsko košarci.

Njegov eksperiment u SAD ne protiče baš sjajno i u poslednje vreme je izgubio ulogu u ekipi, pa ne čudi što su Denver ANgetsi rešeni da ga puste u ovom trenutku.

Ostaje da se vidi samo kome će tim iz Kolorada ponuditi dvojicu košarkaša, da li planiraju da ih šalju u paketu ili pojedinačno i šta je najbolje što mogu da dobiju. Denveru, očigledno, treba malo "sveže krvi", a ovo je potez koji bi mogao to da im donese.

Tagovi