Centar, pa centar!

CIRBES IMA UGOVOR JOŠ DANAS I SUTRA! Radonjića pitali za centra, on bio kratak: Ne moramo stalno o tome!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Stručnjak na klupi crveno-belih nije želeo previše da priča o pitanju koje se stalno poteže:

Izvor: YouTube/kkcrvenazvezda mts

Crvena zvezda je na svom terenu savladala Mornar i tako zadržala ozbiljnu prednost u odnosu na sve timove koji je jure na vrhu ABA lige. Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan prikazanim, a posle meča se dotakao Maika Cirbesa. 

Iskusni nemački centar nije imao svoje veče pošto je završio meč bez poena, a nije otkrio Radonjić da li će i na narednom meču računati na njega.

"Cirbes ima ugovor još danas i sutra, pa kad to bude isteklo izaći ćemo sa odlukom", rekao je Radonjić. 

Stigao je Cirbes na pripremama kao ispomoć timu, prvo potpisao ugovor do kraja 2021. godine, a onda ga produžio za još mesec dana. Sve to vreme ne prestaju priče o eventualnom pojačanju crveno-belih na poziciji centra.

"Stalno se piše i diskutuje o tome. Mislim da nije realnost da se o tome stalno diskutuje. Čak i ne znam koliko je toga bilo. U svakom slučaju, trudili smo se da uradimo šta je moguće. Negde smo bili jako blizu dobrih rešenja, negde to nije bilo u našim rukama, sad smo tu gde smo i trudićemo se da nastavimo da igramo dobro", rekao je Radonjić.

Crveno-beli su ove sezone bili povezivani sa nekoliko visokih igrača. Pominjan je povratak Filipa Petruševa u ABA ligu, pošto je on na marginama tima u Efesu. Takođe je bilo reči o povratku Lendrija Noka.