Košarka

PARTIZAN SE VRATIO - POBEDA POSLE DVA PORAZA: Centar crno-belih impresivan u trijumfu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nakon poraza od Mege u ABA ligi i Turk Telekom u Evrokupu, crno-beli opet na pobedničkom koloseku.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana ponovo pobeđuju. Uspeli su da u Novom Mestu bez većih problema savladaju Krku (79:63) i tako prekinu neugodan niz od dva neuspeha. Bila je ovo dobra partija izabranika Željka Obradovića, koji su najviše preko raspoloženih Korpivice i Smailagića dominirali pod obručima u hali Leon Štukelj.

Dok je domaćin kao svoju jedinu šansu video trojke, crno-beli su mnogo strpljivijom igrom na oba kraja parketa uspevali da slome sve nalete Krke. Slovenački tim je igrao u talasima, a tako ne može protiv jednog od najboljih timova u regionalnom takmičenju...

Zbog toga su upisali deseti uzastopni poraz u ABA ligi, a Partizanu omogućili da se vrati na pravi kolosek nakon turbulentne nedelje u kojoj je imao dva poraza i mnogo problema na putu do Turske, gde je gostovao u Evrokupu.

Podsećamo, na prethodnim susretima Partizan je ušao u loš niz. Izgubili su dva meča zaredom, prvo od Mege, pa od Turk Telekoma i sada traže povratka na pobednički kolosek.

Balša Koprivica je bio najefikasniji u Partizanu sa 15 koševa, Alen Smailagić je upisao 10 uz devet skokova, po devet Dalas Mur i Kevin Panter...

Kod Krke, koja u 16 mečeva ima skor 3-13, istakao se Rok Stipčević sa 15 (trjke 7-4).