NBA

KAD "BRAĆA" NAMJESTE RUKE - NIKO NE MOŽE DA IH ZAUSTAVI: Ako Klej ovako nastavi, mogu i do titule

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Golden Stejt nije blistao od početka godine, ali...

Izvor: Profimedia

U noći između utorka na srijedu na programu NBA lige bile su samo dvije utakmice, pa je tako možda više zbog toga "odjeknuo" trejd u kome je Nikola Jokić dobio pojačanje!

Pobjede su ostvarili Golden Stejt, koji je pobijedio Detroit 102:86, odnosno Minesota koja je izvukla "tijesan" trijumf na gostovanju Njujorku. Na ulasku u poslednju četvrtinu gubili su šest razlike, međutim u samom finišu "vukovi" su napravili preokret i tako se održali na dobroj poziciji Zapada gdje trenutno drže sedmo mesto.

S druge strane Voriorsi polako izlaze iz mini-krize u kojoj su bili na početku ove godine. Izgubili su čak pet od sedam poslednjih utakmica, ali su protiv Detroita uspjeli da se "razmrdaju".

"Splash brothers", kako glasi nadimak Stefa Karija i Kleja Tompsona, imala su dobro veče i zahvaljujući njima Pistonsi su bili lak zalogaj. Klej Tompson je bio najefikasniji igrač utakmice sa 21 poenom (3/8 za tri), dok je Kari susret završio sa 18 poena i jednom trojkom više (4/8). Odličnu podršku imali su i u Viginsu koji je imao 19 poena.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica meč je završio sa osam poena i sedam skokova.

Golden Stejt - Detroit
Izvor: Youtube/Motion Station

Tagovi