Košarka

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA IMA PROBLEM SA SRCEM POSLE KORONE: Osetio se loše, otišao kod lekara, sve zamolio za JEDNU stvar

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Stanje nije dramatično, a svoju molbu svima izneo je na Tviteru.

Izvor: MN Press

Nakon što je preležao kovid, bivši košarkaš Partizana Brajan Angola (27 godina, 198 centimetara) moraće na pauzu zbog miokarditisa, bolesti koja izaziva upalu srčanog mišića.

Kolumbijski košarkaš, koji ove sezone igra veoma dobro za AEK iz Atine, pre nekoliko dana dobio je pozitivan nalaz testa na koronu, a potom je otišao na lekarske preglede i utvrđeni su simptomi upale srčanog mišića. Njegovo stanje nije dramatično, život mu nije ugrožen i ako sve bude išlo prema planu, u nekom trenutku će opet moći da igra.

Međutim, sada će početi odsustvo "na neodređeno" i dobio je lekove i terapiju za oporavak. Posle toga se obratio javnosti na društvenim mrežama i izneo molbu za sve.

"Hvala svima na porukama podrške. Samo hoću da razjasnim da nemam nikakvu bolest srca. To je upala od kovida i nije ništa krupno, veoma je uobičajeno i moraću da budem van terena dok sve sve ne smiri i vrati u normalu. Ovo nije ništa više nego prateća stvar kovida. Samo hoću da vas zamolim da poštujete moju privatnost. Uz molitve i Božiju pomoć, biću jači nego ikad. Hvala svima i Bog vas blagoslovio", napisao je Angola.

Nije potrebno podsećati da su u AEK-u sigurno posebno oprezni pri lekarskim pregledima i po pitanju zdravlja svojih košarkaša posle velike tragedije na početku sezone, kada je srpski igrač Stevan Jelovac na individualnom treningu AEK-a doživeo moždani udar, od kojeg je nažalost preminuo.

Tagovi