Košarka

UŽASNA SCENA: TEODOSIĆA IZNELI SA TERENA! Doživeo HOROR pad - za sve je kriva NALEPNICA!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Teo je krenuo u prodor i ostao da leži na parketu. Praktično na isti način i zbog istog razloga već se povredio jedan njegov saigrač.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić doživeo je potencijalno ozbiljnu povredu nastupajući za Virtus. U toku utakmice protiv Ređo Emilije, on je pri jednom prodoru ostao na parketu, a prve informacije govore da je u pitanju povreda kolena.

"Virtus će sutra organizovati detaljne preglede da bi utvrdio težinu oštećenja koje je pretrpelo Teodosićevo koleno", prva je informacija iz redova šampiona Italije, koje je Teo prošle sezone vodio do titule.

Da situacija bude još teža, Teodosić se povredio u poslednjem trenutku utakmice, pri vođstvu 88:81, kada praktično nije ni bilo potrebe da bude na terenu. Teu je noga proklizala na reklami i on nije prvi igrač Virtusa koji se povredio klizanjem o nalepnicu na parketu.

Pogledajte kako je izgledao trenutak povrede.

"Trebalo bi razmisliti o nalepnicama i klizanju igrača. Ovo je veoma ozbiljna povreda i za igrača i za tim. Nadam se da će ovo ozbiljno skrenuti pažnju na takve stvari. U NBA ligi nema nalepnica. Sada moramo da tražimo novog igrača", rekao je tada trener Virtusa Serđo Skariolo, koji je ponovo u velikom problemu praktično zbog istog razloga - reklame.