POGLEDAJTE!

VELIKI POVRATAK DONČIĆA, POKUŠEVSKI SE OBRUKAO PA ZABLISTAO: Ovo je snimak koji svi šeruju na Internetu! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Luka Dončić je ostvario pobjedu na gostovanju kod srpskog košarkaša Alekseja Pokuševskog.

Izvor: YouTube/Non stop Hoops/Screenshot

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski igra vrlo solidno u poslednje vrijeme za Oklahomu, ali nije uspio prethodne noći da pomogne svojoj ekipi da ostvari pobjedu protiv Dalasa.

Uz oporavljenog Luku Dončića, to je bilo znatno teže učiniti, pa je Dalas sa gostovanja odnio trijumf 95:86. Ipak, jedna sekvenca Alekseja Pokuševskog zadovoljila je mnoge kriterijume kako bi postala viralna na društvenim mrežama, pa se masovno "šeruje".

Pokuševski je meč završio sa devet poena, pet skokova i jednom asistencijom za 29 minuta na parketu, ali su jedan promašaj i koš u roku od 15 sekundi obilježili njegov nastup.

Sve se odigralo na početku meča kada je Pokuševski pokušao da zakuca okrenut leđima košu. Istrčao je sam u kontru i obruka se jer mu je lopta ispala, međutim već u sledećem napadu je ukrao loptu i zakucao. Ovoga puta nije eksperimentisao, zakucao je jednom rukom.

Pogledajte!


Meč je obilježio njegov saigrač Gidi koji je zabilježio 17 poena, 13 skokova i 14 asistencija, postavši tako najmlađi igrač u istoriji NBA sa tripl-dabl učinkom, pošto je bio mlađi i od Luke Dončića.

Slovenac je prethodnu noć završio sa 14 poena, devet skokova i 10 asistencija i polako se vraća u formu.

NBA REZULTATI

Boston - Orlando 116:111
Klivlend - Indijana 108:104
Sakramento - Majami 115:113
Šarlot - Finiks 99:133
Oklahoma - Dalas 86:95
L.A. Lejkers - Minesota 108:103

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt