Košarka

DEBAKL BOGDANOVE ATLANTE, ALI IMA I DOBRA VEST - NIJE POVREĐEN: Bez prve zvezde tima razbijeni u Njujorku!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Bogdan Bogdanović odigrao drugi meč nakon pauze, dobio nezgodan udarac, ali ostao na parketu. Ipak, nije bio na svom nivou.

Izvor: Arena Sport/Printsceen

Nema Treja Janga u timu, a to uglavnom znači da ima velikih problema za Atlanta Hokse. Tim Bogdana Bogdanovića otvorio je posebno NBA veče gostovanje Njujork Niksima i na tom meču doživeo ubedljiv poraz - 101:87!

Srpski košarkaš, koji je srećom izbegao povredu na ovom meču, uklopio se u sivilo svog tima. susret je završio sa osam poena, ali uz veoma loše procente. Promašio je sva četiri šuta za dva poena, a pogodio je samo dve trojke iz osam pokušaja.

Kada nema prve zvezde tima, a Bogdan nije u ritmu, Atlanta nema čemu da se nada. Videli su to Hoksi već u uvodnim minutima meča, pošto su Niksi brzo stigli do prednosti 19:3!

Atlanta se vraćala u meč, ali nijednom dovoljno ozbiljno da bude blizu preokreta. Ipak, deluje da će imati barem jednu stvar zbog koje mogu da budu srećni. Iako je dobio nezgodan udarac zbog kojeg je završio na parketu, Bogdanović nije teže povređen i mogao je da nastavi ovaj susret.

Pogledajte kako je izgledao prekršaj nad Bogdanovićem:

U ekipi Atlante po 20 poena postigli su Delon Rajt i Džon Kolins, dok je najefikasniji poejdinac došao iz pobedničkog tabora. Džulijus Rendl postigao je 25 poena, a pratili su ga Evan Furnije i Kvantin Grims sa po 15 poena.