Košarka

KONAČNO! BOGDANOVIĆ SE VRATIO NA TEREN POSLE 3 NEDELJE: Još nije "namestio ruku" - ovo će hteti da zaboravi!

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Atlanta je izgubila meč u kojem je srpski bek nakon pauze ponovo zaigrao.

Izvor: Profimedia

Nije ovo bila noć za srpske košarkaše. Nikola Jokić odigrao je najslabiji meč ove sezone u porazu Denvera od Oklahome, a ni Bogdan Bogdanović na povratku na parket nije uspeo da pomogne Atlanti.

ATLANTA HOKS - ORLANDO MEDŽIK 98:104
/20:22, 17:25, 24:23, 37:34/

Mnogo je ekipa u NBA ligi koje trenutno muče muku sa korona virusom, a ti problemi nisu zaobišli ni Hokse. Atlanta je protiv Orlanda morala bez najboljeg igrača Treja Janga, a očekivalo se da bi to moglo da otvori prostor za Srbina.

Bogdan Bogdanović se posle tronedeljne pauze zbog povrede vratio na terena, ali očigledno još uvek nije pronašao ritam - završio je meč sa šest poena, dava poena i dva skoka za 22 minuta na terenu.

Da je Bogdanović dugo bio odsutan i da nije "namestio ruku" pokazuje i da je iz igre šutirao tek 2/9, pa nije ni dovoljno pomogao Atlanti da izbegne poraz.

Izvanredni su bili Kem Rediš sa 34 poena i Džon Kolins sa 28 poena i 12 skokova, ali ni to im nije bilo dovoljno za raspoloženu ekipu Orlanda, pošto su bili i jedini igrali Atlante sa dvocifrenim učinkom.

U pobedničkom timu je Franc Vagner ubacio 25 poena, a Geri Heris 17. Dvocifreni su bili i Džonson, Okeke i Lopez. Atlanta je tako upisala šesti poraz u poslednjih osam mečeva, dok je Orlandu ovo drugi uzastopni trijumf.