Par!

ONA JE DONČIĆEVA NAJVEĆA PODRŠKA: Znaju se od 12. godine, raskidali PRED DRAFT, a Amerikanci su poludeli za njom! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Atrkativna Slovenka duggodišnja je devojka sjajnog NBA košarkaša.

Izvor: Profimedia/Instagram/anamariagoltes/printscreen

Slovenac Luka Dončić blista kad god je na terenu u NBA ligi, a kada nema obaveze mora dobro da pazi na devojku. Atraktivna Anamarija Goltes dugogodišnja je devojka jednog od najboljih evropskih igrača, a u poslednje vreme privlači sve više pažnje američkih medija.

Dončićeva izabranica završila je ekonomiju u Ljubljani, a nakon fakulteta započela je karijeru modela i tome je posvećena poslednjih nekoliko godina. Zato ne čudi što su njene provokativne fotografije počele da osvajaju i SAD.

Luka i Anamarija su u vezi nekoliko godina, ali njihovo poznanstvo traje još od detinjstva. Počeli su da se druže kada su imali 12 godina, a upoznali su se u Hrvatskoj na primorju,m gde su njihove porodice letovale. Nekoliko godina kasnije započeli su vezu koja i dalje traje, a Anamarija je bila tu da isprati Lukine najveće uspehe u karijeri.

Slovenac je ubrzo nakon dolaska u NBA postao lider svog tima, a trenutno važi za jednog od najboljih igrača lige, iako Dalas često ne može da prati njegove kvalitete. Anamarija Goltes može da ga prati, pa u njihovoj vezi sada sve funkcioniše sjajno!

Pogledajte atraktivnu Anamariju:

Trzavice u njihovom odnosu prošle su još 2018. godine, kada su na kratko raskidali. Bilo je to pred NBA draft na kojem je Luka izabran, ali se par kasnije pomirio i nastavio vezu.

Očigledno je da im je najbolje kada su zajedno, pošto se uporedo sa Lukinom razvijala i njena karijera modela. Anamarija je uspela da stigne na naslovne strane nekih od najpoznatijih svetskih časopisa, a i njen uticaj na društvenim mrežama je porastao.

Jedno vreme se bavila plesom, kasnije radila i kao fitnes instruktor, a danas samo pozira. Ipak, to joj oduzima previše vremena, pa ne stiže često u hali da bodri Dalas i Luku Dončića.

Možda je i bolje tako, jer su Amerikanci "odlepili" za njom. Na Instagramu već ima blizu 150.000 pratilaca!

Tagovi