Košarka

PRODUŽETAK, 200 POENA I ŠOU SRPSKIH KOŠARKAŠA U ŠPANIJI: Dejan DOMINIRAO, bivši centar Zvezde imao dabl-dabl!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sjajan povratak posle 15 meseci pauze!

Izvor: MN Press

Neverovatan meč je odigran u Španiji, a srpski košarkaši su sa obe strane pružili sjajne partije! Fuenlabrada je na svom terenu posle prodžetka savladala Tenerife 104:96, a najbolji u redovima pobednika bio je bivši centar Crvene zvezde Dušan Ristić.

On je samo nastavio da ređa sjajne partije i ovoj sezoni, a sada je imao dabl-dabl učinak do 17 poena i 12 skokova. Uspela je Fuenblabrada da pobedi jer je imala više raspoloženih igrača, pa je tako čak šest igrača bilo dvocifreno, od čega dva srpska košarkaša!

Nedavno pojačanje Fuenlabrade Dragan Milosavljević je još jednom pokazao da poseduje kvalitet za najviši nivo košarke, pa je ubacio 13 poena, a povremeni reprezentativac Srbije Jovan Novak imao je 11 poena i 8 asistencija. 

Kod Tenerifa četiri igrača su bila na visini zadatka, a jedan od njih bio je Dejan Todorović! On se vratio na teren posle 15 meseci pauze, a ovo je bila prva utakmica u kojoj je imao nešto veću minutažu. Odmah je iskoristio i postigao 23 poena!

Jedini efikasniji od njega u timu bio je Kanađanin Kajl Viltjer sa 31 poenom, a dva veterana bila su odlična. Georgi Šermadini je imao 13 poena i 6 skokova, a Marselinjo Uertas je uz 11 poena imao i 11 asistencija. 

Tagovi