Košarka

PAVIĆEVIĆ: AKO JE NEŠTO POZITIVNO TO JE DRUGO POLUVRIJEME, DOLAZAK OBRADOVIĆA VELIKI DOGAĐAJ ZA MORNAR

Autor Jovana Raičević

"Dolazak Željka Obradovića u Bar bio je veliki događaj za Mornar", izjavio je trener Barana Mihailo Pavićević.

Izvor: MONDO/Lidija Roganović

“Ova je utakmica bila jedan događaj i jednostavno sve je odisalo gostovanjem Željka Obradovića. Ja sam to u najavi rekao i ponavljam ovo je jedan od najljepših trenutaka u klupskoj istoriji, jer je došao najbolji trener Evrope u istoriji”, rekao je Pavićević.

Kada je riječ o meču Pavićević je izuzetno zadovoljan drugim poluvremenom, posebno defanzivnim dijelom.

“Oni su normalno ušli sa tačnim ciljem gdje da nas napadnu i kako da nas izbace iz napadačkog ritma i u tome su uspjeli u prvom poluvremenu. Imali smo problem sa organizacijom napada, dosta je tu bilo loših odluka, promašaja. Stekli su u prvom poluvremenu veliku prednost. Ja sam pokušavao da probudim moje igrače, mislim da smo mi precijenili ekipu Partizana, bili smo impresionirani, što nas je odvelo u minus. Ako je nešto pozitivno to je drugo poluvrijeme, ja sam im čestitao jer su dali sve od sebe. Kad se ovako izgubi utakmica krivo ti bude zbog igrača, ali nema što da se žali.

Mi smo u nastavku odigrali jako dobru odbranu, imali smo jako loš šut za tri poena, što je za nas veliki problem. Odbranom smo se držali bili u igri, ključan je bio kontranapad koji nijesmo realizovali za minus 2 i to je košarka”.