Ponovo u "Pioniru"

BAJERN SE POJAČAO, TRINKIJERI U PIONIR DOVODI BIVŠEG ŠUTERA ZVEZDE: Amerikanac dolazi da rešeta umesto najboljeg strelca

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Ekspresno je dovedena zamena za povređenog beka.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je uspela da zaređa dve pobede u Evroligi, a sada joj sledi gostovanje Krki u Novom Mestu pa duplo kolo Evrolige u Beogradu. 

Na domaćem terenu će izabranici Dejana Radonjića dočekati Barselonu pa Bajern, a nemački klub se upravo pred meč u Beogradu pojačao! 

Posle povrede Daruna Hilijarda bivši trener Partizana, a sada šef struke Bajerna Andrea Trinkijeri ekspresno je pronašao zamenu. A to je bivši šuter crveno-belih. 

Iskusni Kej Si Rivers koji je nakon epizode u crveno-belom prvo igrao za Žalgiris, a onda nastupao za Zenit, sada će nositi dres Bajerna. Potpisao je kratkoročni ugovor na četiri meseca sa opcijom produžetka saradnje do kraja sezone. 

Američki šuter je bez kluba od kraja prošle sezone kada mu je istekao ugovor sa Zenitom, a sada se vraća u Bavarsku. On je za Bajern nastupao na startu sezone 2015/16, ali je napustio klub posle nekoliko meseci i otišao u Real.

Ipak teško da će uspeti da nadomesti Hilijarda koji je do povrede bio najbolji strelac tima sa 15,8 poena u proseku.

Tagovi