Košarka

OVO NIJE PRVI PUT DA JOKIĆA PROVOCIRAJU ZASTAVOM HRVATSKE: Nazvao ga "četnikom" i to na meču ISTIH timova! (FOTO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Mark provokator je pre četiri godine doneo zastavu Hrvatske na tribine.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić odigrao je prethodne noći fantastičnu utakmicu u NBA ligi. Na njegov pogon Denver je srušio Nju Orleans, pošto nisu uspeli da pronađu rešenje za tripl-dabl mašinu iz Sombora!

Bila je to jedna od najboljih utakmica Jokića ove sezone - zabeležio je 39 poena, 11 skokova i 11 asistencija - dok mu samopouzdanje nije srušilo ni to kada je ostao na "posteru" posle zakucavanja, a još manje ga je poremetila provokacija zastavom Hrvatske.

Jedan navijač je iza klupe Denvera tokom većeg dela utakmice mahao zastavom Hrvatske, iako na parketu nije bilo Hrvata, a zanimljivo je da ovo nije prvi put da se to dešava na meču na kome igra Jokić.

Pre četiri godine na meču istih timova jedan navijač je u dvorani Pelikansa takođe poneo zastavu Hrvatske. Tada je novinarka čak i prišla tom mladiću, tražila intervju, misleći da se radi o zastavi Srbije, ali se ispostavilo da je to osoba koja ne voli Jokića i nazvala ga je "četnikom".

Predstavio se kao Mark, a to je ponovio i godinu dana kasnije na meču Nju Orleansa i Portlanda, tada provociravši Nurkića.

Nije poznato da li je u pitanju ista osoba bila i na jučerašnjem meču Nju Orleansa i Denvera, ali je evidentno da to ne funkcioniše kod Jokića, ništa ne može da ga poremeti u igri.

Tagovi