NE ĆUTI!

TURČIN NAPAO NEKADAŠNJU NBA ZVEZDU - SRAMI SE! Kanter ponovo kritikuje: Prestani da se klanjaš parama i diktaturi!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nastavlja Enes Kanter da napada i kritikuje.

Izvor: Profimedia

Iz dana u dan Enes Kanter privlači veliku pažnju. Nedavno je promenio ime u Fridom (u prevodu sa engleskog znači sloboda), a sada je nastavio da kritikuje.

Na njegovom udaru se našao Džeremi Lin. Plejmejker je potvrdio da se vraća u Kinu i da će igrati za Peking Dakse, a to se nije svidelo turskom košarkašu.

Otvoreno ga je napao putem društvenih mreža i poručio da treba da misli na svoje poreklo, pošto je poznati plejmejker prvi igrač poreklom sa Tajvana koji je zaigrao u najjačoj ligi na svetu. Tako je Kanter posle problema sa Turskom ušao u probleme i sa Kinom.

"Sram te bilo Džeremi. Zar ti nije dovoljno tog prljavog novca koje ti daje Komunistička partija Kine da ćutiš? Odvratno je kako si okrenuo leđa svojoj zemlji i svojim ljudima. Budi uz Tajvan. Prekini da se klanjaš novcu i diktaturi. Moral pre novca brate", poručio je Kanter.

Još uvek nije dobio odgovor od Lina, čoveka koji je napravio pravi haos u NBA ligi kada je u sezoni 2011/12 briljirao u dresu Njujork Niksa i tako je nastao čuveni "Linseniti".