Košarka

BILI NAJGORI TIM U NBA, A SAD ISPISUJU ISTORIJU: Ovo što je Hjuston uradio nije uspio NIKO u američkom sportu!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Krenulo ih i sada se sve mijenja.

Izvor: Profimedia

Prethodne noći u NBA ligi odigrane su četiri utakmice, a najveće iznenađenje nastavlja da nam priređuje Hjuston koga su svi otpisali nakon užasnog početka sezone!

Imali su niz od čak 15 uzastopnih poraza i djelovalo je da se bliže negativnom rekordu NBA lige, međutim oni su umjesto toga uspjeli da postave rekord kakav nije viđen ni u jednom sportu u SAD.

 Pobjedom nad Nju Orleansom (118:108) uspjeli su da vežu i šesti trijumf zaredom, a to nikada nije uspjela da uradi ekipa koja je imala toliko loš niz iza sebe u sezoni. I pritom ne mislimo samo na NBA ligu, nego i na ostale profesionalne sportove - MLB, NFL i NHL.

Na tom putu su rušili Čikago, Šarlot, Orlando, Nju Orleans i dva puta Oklahomu, tako da se sada sve menja, pa sa skorom 7-16 nisu toliko daleko ni od plej-ina (četiri pobede).

Hjuston nije poremetilo ni 40 poena Brendona Ingrama, pošto su veoma raspoloženi bili Erik Gordon i Kristijan Vud sa po 23 poena, a vidjećemo koliko dugo mogu da igraju u ovakvom raspoloženju i da li će nastaviti da ruše rekorde NBA lige, kada to niko ne očekuje od njih.

NBA REZULTATI

Klivlend - Juta 108:109
Atlanta - Šarlot 127:130
Toronto - Vašington 102:90
Hjuston - Nju Orleans 118:108

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt