Košarka

LEBRON TRAŽIO DA MU ODMAH NAĐU BROJ TELEFONA: Evo gde i kada će se sresti sa Ajzejom Stjuartom!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Džejms je prvi put za 19 godina karijere dobio suspenziju. Ipak, veoma brzo će na teren - kao i igrač koga je žestoko udario.

Izvor: Profimedia

NBA je ostala u šoku kada je gledala dramatične scene sa utakmice Detroit - Lejkersi. Krilni centar domaćih Ajzeja Stjuart dobio je žestok udarac od Lebrona Džejmsa i posle početnog šoka sav u krvi je trčao ka igračima iz Los Anđelesa da bi se fizički obračunao sa njima.

 Posle svega, isključeni su i on i Lebron, jer ga zaista jeste kvarno udario u borbi posle slobodnog bacanja, a prema informacijama dobro obaveštenih novinara, Džejms je odmah posle meča tražio da mu nađu Stjuartov broj.

"Rečeno mi je da je Lebron Džejms pokušao da odmah posle utakmice sazna broj telefona Ajzeje Stjuarta. Hteo je da mu uputi izvinjenje i da mu stavi do znanja da je to bio slučajan udarac", objavio je novinar portala "Atletik" Šams Šaranija.

U toku prošle večeri, Lebronu je izrečena utakmica suspenzije, pa neće moći da pomogne saigračima u meču protiv Njujorka u kultnoj dvorani Medison skver garden. Taj meč je zakazan za sredu u 1.30 časova i biće prvi u kojem Džejms neće smeti da nastupi u karijeri, jer od ulaska u NBA ligu čak 19 godina nikad nije bio suspendovan.

Sa druge strane, Stjuart je kažnjen sa dve utakmice zabrane nastupa za Detroit, pa će posle haotične noći i žestokog udarca propustiti mečeve Pistonsa protiv Majamija u sredu i Milvokija u četvrtak. Zanimljivo je da će obojica imati pravo nastupa u nedelju, kada se ove ekipe ponovo budu srele, ali u Los Anđelesu.