LEPO

PRIČALI SU DA RONALDO "BUŠI" SOLSKJERA: Posle njegovog oproštaja od trenera Junajteda vidi se šta je ISTINA

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo se biranim rečima oprostio od Olea Gunara Solskjera koji je dobio otkaz.

Izvor: Profimedia

Ole Gunar Solskjer je u nedelju napustio Mančester junajted, a klub je već stigao da dobije tri "ne" i da sastavi spisak kandidata za njegovog privremenog naslednika...

Dok ga ne izaberu, na klupi će sedeti Majkl Kerik, a na društvenim mrežama igrači se redom opraštaju od Norvežanina. Sudeći po njihovim komentarima, utisak je da je sa svima imao vrlo dobar odnos i da atmosfera nije bila problem, nego malo više trenersko znanje.

 Danas je i Ronaldo poželeo Solskjeru sreću u nastavku karijere, iako su mnogi smatrali da se njih dvojica nisu slagali otkako je portugalski napadač stigao letos iz Juventusa, na samom kraju prelaznog roka.

Tako se pričalo da je Ronaldo učestvovao u WhatsApp prepisci u kojoj su ogovarali Solskjera, ali čini se da to nije istina.

"Bio je moj napadač kada sam prvi put došao na Old Traford i bio je moj trener otkako sam se vratio u Mančester junajted. Ali pre svega, Ole je izvanredan čovek. Želim mu sve najbolje u svemu što sledi u njegovom životu. Srećno, prijatelju. Zaslužuješ to!", napisao je Ronaldo na Tviteru.

Solskjer se u međuvremenu oprostio i od navijača, vrlo neobičnim intervjuom posle otkaza, a videćemo da li će u nekom drugom klubu uspeti da napravi uspehe pošto je prvi od Ser Aleksa koji nije osvajao trofeje.