ISPLIVALO!

VANDA GLEDALA KAKO IKARDI ODVODI KONOBARICU U WC: Uradio je to na NJENE OČI, a onda mu je SVE naplatila!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Novinar otkriva da je Ikardi i pre varao Vandu.

Izvor: Instagram/printscreen/wanda_icardi

Mauro Ikardi bio je pred razvodom pošto je suprugu Vandu Naru prevario sa "Činom" Suarez, međutim i pored višenedeljne drame koja je kulminirala u medijima - dogovorili su se da ostanu zajedno.

 Navodno je zbog toga Ikardi morao da potpiše poseban ugovor po kome će Vanda moći da raspolaže svim njegovim novcem i nekretninama do 2050. godine, a ako se pitate što je to uradio - čini se da mu ovo nije prvi put da je izigrao Argeninku koja je odlučila da više ne prašta.

Argentinski novinar Rodrigo Lusič otkriva da je Mauro i ranije varao Vandu i to na njene oči, ali je tada njegova supruga odlučila da prećuti, međutim zadržala je to kao kartu na koju će igrati kasnije.

"Ikardi je bio sa drugom ženom tokom boravka na Ibici", ispričao je Rodrigo Lusič.

"Sve se dešavalo u privatnom klubu zvanom Lio, tamo izlaze svi fudbaleri koji dođu na Ibicu. Vanda i Mauro su bili zajedno tamo i prisustvovali su jednom šou koji se održavao tada, a fudbaler nije skidao pogled sa jedne devojke koja je radila tamo kao konobarica", dodao je novinar.

Ako je verovati njemu, nije se sve završilo na pogledima.

"Konstantno je gledao ka njoj, a zatim ga je ona očima pozvala u toalet. Nekoliko minuta kasnije devojka je izašla, a zatim i Ikardi. Vanda je to znala, ali je odlučila da ćuti u tom periodu", otkrio je Rodrigo.

U međuvremenu je Vanda Ikardi, koja je i agentkinja fudbaleru Pari Sen Žermena, strogo kontrolisala sve što je napadač radio, a upravo preko njegovog telefona je otkrila i da mu "Čino" Suarez šalje nage fotografije i zato je napravila dramu na Instagramu i nameravala da se razvede.

Ipak, kada je povratila moć u svoju stranu, i oterala "Čino" porukom da će objaviti njene gole fotografije na društvenim mrežama, sve se primirilo, a Ikardi joj se vratio.