Fudbal

PRAVE DRIM TIM, A PRVA BOMBA JE DUŠAN VLAHOVIĆ: Ako on ne dođe ceo projekat može da propadne, ne pitaju za cenu!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Spremni su da daju i 80.000.000 evra, samo da ih Dušan ostavi u eliti!

Izvor: Profimedia/Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Dušan Vlahović je ove prošle sezone bljesnuo u Seriji A, a ove godine dokazuje da nije igrač za jednu sezonu već zaista svetski napadač.

Igrao je sjajno i za reprezentaciju Srbije, a u ovom kolu Serije A njegov kvalitet je bio evidentan i Milanu kome je dao gol, a onda kod jednog i učestvovao asistencijom. 

 Velika je potražnja za njim u januaru, a klub koji je spreman da Fiorentini ponudi šta god želi za srpskog fudbalera je Njukasl! Posledjeplasiranu ekipu Premijer lige preuzeli su bogati Saudijski investitori, a ekipi je hitno potreban neko ko će davati golove. 

Zato je uprava spremna da ponudi čak 80.000.000 evra za Vlahovića, prenosi "San". Prvi strelac Serije A je prva kockica u mozaiku i Saudijci smatraju da Dušan može da ih ostavi u ligi. 

Ukoliko ispadnu teško da će moći da krenu u svoj ambiciozni projekat, a trener Edi Hau je jasno rekao da su mu potrebna pojačanja. 

Ipak za Vlahovića se interesuju velikani poput PSŽ-a, Juventusa i Intera, ekipe koje se bore za titule i igraju Ligu šampiona, pitanje je da li je spreman da ode i da se bori za opstanak.