Opa!

BILA JE LEZBEJKA, PA SMUVALA FUDBALERA: Poznata fudbalerka ljubi zvezdu Premijer lige! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ovaj par u Engleskoj niko nije očekivao, a sada će privući mnogo pažnje!

Izvor: Instagram/alishalehmann7/printscreen

Mlada švajcarska fudbalerka Ališa Leman (22) godinama važi za jednu od najlepših na svetu u svom sportu, a pažnju je privlačila i zbog svoje veze. Ališa je godinama bila u vezi sa saigračicom iz nacionalnog tima Ramonom Bahman, ali se sada ispostavlja da je biseksualka!

Ni manje ni više, fudbalerka koja godinama nastupa u Engleskoj, smuvala je zvezdu Premijer lige - vezistu Aston Vile Daglasa Luiza (23), igrača kojeg je svojevremneo Mančester siti doveo iz Vasko de Game.

Na njegovom Instagramu pojavio se snimak zaljubljenog para, a brazilski fudbaler je lepu fudbalerku oslovio sa "princeza". Dovoljno da mediji u Britaniji kreiraju priču o njihovoj velikoj ljubavi.

Pogledajte kako izgleda Ališa:

Doduše, ovog puta ne možemo da krivimo tabloide sa Ostrva. Gotovo sigurno postoji nešto više između mladih fudbalera, pošto su im usne veoma blizu poljubca na kratkom snimku koji se pojavio u javnosti.

Nakon ovoga ne bi mogli da se izvuku ni opravdanjem da su veoma bliski jer su klupski drugovi!

Ališa Leman - koja se žalila da muškarci maštaju o seksu sa njom, je ovog leta prešla u Aston Vilu, nakon što je u karijeri igrala za Jang Bojs, Vest Hem i Everton, dok je Daglas Luiz od 2019. godine član tima iz Birmingema. On je nakon Vaska i Sitija, koji ga je slao na pozajmicu u Đironu, došao u Vilu i profilisao se kao jedan od najbitnijih igrača kluba.

Za nešto više od dve sezone odigrao je preko 80 mečeva u klubu, a izgleda da je i van terena bio veoma aktivan.

Zaljubljeni ili ne?

Izvor: Instagram/printscreen/dgoficial

Tagovi