Fudbal

OVO JE PRAVA I JEDINA ISTINA ŠTO NISAM IGRAO: Pjanić demantovao da je IZBAČEN - fotografija sa nargilom je stara!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Oglasio se i jedan od lidera reprezentacije BiH, koji iznenađujuće nije bio u timu za meč protiv Ukrajine.

Izvor: MN Press

Zvezda reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (31) poručuje da nema skandala i da nije izbačen iz reprezentacije.

Nakon što su mediji u BiH pisali da ga je selektor Ivajlo Petev isključio iz tima jer je "uhvaćen" u provodu i tom prilikom bio uslikan sa nargilom, vezista Bešiktaša oglasio se na društvenim mrežama i rekao da nije zbog toga propustio meč protiv Ukrajine.

"Ovim putem želim da demantujem lažnu vest koja je juče objavljena u našim medijima, a tiče se mog neigranja na sinoćnjoj utakmici. Prava i jedina istina je da je sve odlučeno u dogovoru sa selektorom Petevom", napisao je bivši igrač Barselone i Juventusa.

U ovoj situaciji zbunjuje postupak Fudbalskog saveza BiH, koji je objavio saopštenje o Pjanićevom isključenju iz tima, pa ga povukao.

"Njegov postupak koliko god da nije bio primeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba da oseća svako ko nosi nacionalni dres, ipak treba da shvatimo kao posledicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se dešavalo u poslednjih godinu dana karijere", navedeno je u obrisanom saopštenju Saveza.

U svakom slučaju, Bosna i Hercegovina je izgubila u novembru i protiv Finske i protiv Ukrajine i tako je ispustila velike prilike u borbi za mesto koje vodi u baraž za plasman na Svetsko prvenstvo.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt