SJAJNO

MITROVIĆ SE POJAVIO NA PROSLAVI, PA JE NASTAO HAOS! Mitrogol ušao u restoran, a reakcija je ODUŠEVILA sve (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Aleksandar Mitrović je došao na proslavu koju je organizovao Predrag Rajković zbog rođendana sina i oduševio je sve prisutne.

Izvor: Instagram/Printscreen/jovanagajic

Stigli su sinoć srpski fudbaleri u Beograd. Posle velikog uspjeha i direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo su došli u Srbiju.

Čarter letom iz Lisabona su se vratili posle pobjede nad Portugalcima (2:1), a među putnicima nije bio Predrag Rajković.

Golman srpske reprezentacije je stigao ranije zbog prvog rođendana sina Tadije, a jedan od gostiju koji je izazvao najveću pažnju bio je Aleksandar Mitrović.

Fenomenalni napadač Fulama i najbolji strijelac u istoriji reprezentacije Srbije je ušao u restoran i to je bio početak haosa. Svi su ustali da ga pozdrave, a poseban štimung imali su ljudi sa mikrofonom.

Gosti su počeli u glas da pjevaju "Na, na, na, na, na, na, na, na, Mitro on fire", aludirajući na njegovu sjajnu golgetersku formu i pjesmu koju mu često pjevaju u Engleskoj kada zatrese mrežu.

Oduševilo je to i Mitrovića, pa je sjajno reagovao, popeo se na stolicu, zapjevao sa njima i tako proslavio ostvareni uspjeh.