Strašan igrač!

HIT SNIMAK SA BARSINOG TRENINGA - ĆAVI JE I DALJE MAJSTOR: Sad da obuče dres bio bi pojačanje Barsi! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Legendarni fudbaler postao trener kluba u kom je ponikao, a zatim pokazao igračima kako on to radi!

Izvor: Twitter/Vida_Blaugrana/printscreen

Jedna od najvećih klupskih legendi vratila se u Barselonu. Čovek koji je kao igrač bio neverovatno važan deo najvećih uspesa u klupskoj istoriji sada je u klubu u potpuno novoj ulozi. Ćavi treba da promeni klub, vrati ga omladinskoj školi i proizvodnji igrača za fudbal koji je Barsa nekada negovala.

Biće teško, jer se i sam klub nalazi u teškom trenutku, ali svi u Barseloni veruju da će Ćavi pravi čovek za posao i zato su mu dozvolili da pravi promene. Kakav će majstor biti kao trener tek treba da vidimo, ali kao igrač...

Pokazao je to još jednom!

I na treningu koji je vodio kao šef stručnog štaba, fudbaleri Barselone su mogli da vide da magija nije nestala. Svojevremeno jedan od najuboljih fudbalera na svetu pokazao je svojim učenicima da u njegovim nogama ima mnogo fudbalskog znanja.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama može se videti kako Ćavi centrira svojim fudbalerima, a u realizaciji su se posebno istakli Luk de Jong i Samjuel Umtiti, fudbaleri koji nisu u prvom planu kada je minutaža u pitanju.

Pogledajte kako izgleda trening Barselone pod Ćavijem:

Kao fudbaler, Ćavi je bio prvotimac Barselone između 1998. i 2015. godine. Odigrao je čak 767 mečeva za klub, uz 85 golova, 185 asistencija i 25 osvojenih trofeja. Bio je izuzetno uspešan i sa reprezentacijom Španije, pošto je u dresu državnog tima osvojio Mundijal 2010. godine i Evropska prvenstva 2008. i 2012. godine.

Tagovi