SREĆNO "SOKOLI"!

ĐURĐEVIĆ: HOLANDIJA FAVORIT, ALI MOŽEMO SA SVAKIM

Autor Jovana Raičević

Naši reprezentativci za 2 dana će po drugi put odmjeriti snage sa jednom od najjačih evropskih reprezentacija, Holandijom. Ekipa Luisa Van Gala gostuje u Podgorici, a početak utakmice zakazan je za 20:45.

Izvor: Facebook

O očekivanjima od naredne utakmice govorio je centarfor naše reprezentacije, Uroš Đurđević:

"Oni su favoriti, to je normalno. Ne prijetimo nikome, ali mislim da u utakmicu treba da uđemo kao što smo odigrali prvih 45 minuta u Ajndhovenu i, što da ne, osvojimo bod. Holandija je jedna od najboljih selekcija u Evropi, ali mislim da smo na svim utakmicama u ovim kvalifikacijama pokazali da možemo da igramo protiv svakog. Ipak, protiv reprezentacija kakva je Holandija svaka greška se skupo plaća. Ostaju nam dvije utakmice pred našim navijačima, gdje želimo da ostvarimo što bolji rezultat"

Napadač Sporting Hihona debitovao je za našu reprezentaciju u martu, na gotovo svakom meču pokazao je veliku želju i kvalitet, ali prvi gol, nažalost još uvijek nije došao:

"Takav sam, kao napadač sam uvijek gladan golova, mislim da će on i uskoro doći, ali najbitnije su igre i dobri rezultati reprezentacije."

Takođe je prokomentariso i period adaptacije na novo okruženje, gdje je pohvalio tretman koji ima od strane saigrača i stručnog štaba.

"Odomaćio sam se, naravno. Od prvog dana svi igrači i stručni štab su me prihvatili perfektno, tako da nije bio veliki problem da se uklopim u ovu grupu" , kazao je Đurđević.