POGLEDAJTE!

STANKOVIĆ USTAO I OTIŠAO POSLE PROVOKACIJE: Pogledajte snimak - Deki zbog jednog pitanja NAPUSTIO konferenciju! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Na jedno pitanje nije želeo da odgovara, pa je nakon nastale polemike u sali otišao.

Izvor: YouTube/Printscreen/Super liga Srbije

Dejan Stanković napustio je konferenciju za medije posle pobede Crvene zvezde nad Vojvodinom u Novom Sadu (2:1).

Zvezda je napravila preokret u drugom poluvremenu i u Beograd se vraća sa sva tri boda, a Stanković je sa konferencije za medije otišao nakon jednog provokativnog pitanja. Treneri su mirnim tonom odgovarali na pitanja novinara, međutim na jedno Stanković nije želeo da odgovara.

"Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana?", glasilo je pitanje novinara jednog novosadskog radija.

Stanković je prvo rekao da zaista nije razumeo pitanje, koje je potom ponovljeno, da bi potom portparol Crvene zvezde objasnio treneru crveno-belih šta je upitan i da je to tendenciozno pitanje. Novinar je potom rekao da je to pitanje postavio treneru, a ne portparolu, nakon čega je Stanković ustao i napustio salu.

"Hajde ti...", rekao je Stanković i ustao sa svog mesta.

Pozdravio se sa Đorđevićem i odšetao iz sale, dok je isti novinar ušao i u polemiku sa trenerom Vojvodine.

Pogledajte snimak!

"Bila je ovo dosta zahtevna i jaka utakmica. Obe strane su taktički odigrale veoma dobro, i jedna i druga ekipa su znale šta traže i kako da dođu do cilja. Nije lako posle poraza u Evropi i nakon dosta emocija posle te utakmice da se skupe snage i odigra meč protiv izuzetne Vojvodine. Gubili smo, ali uspeli smo da okrenemo utakmicu u našu korist posle izmena. Nametnuli smo svoj ritam i iako nismo stvorili mnogo šansi, imali smo sreće da iskoristimo te što smo stvorili", poručio je Stanković u prvom komentaru utakmice, kada ništa nije slutilo na ovakav tok.