Džentlmen!

UMESTO PROVOKACIJE BARSE, ANĆELOTI ISPAO NAJVEĆI GOSPODIN: Italijanski šmeker zapušio usta španskim novinarima!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Trener Real Madrida nije naseo na škakljivo pitanje koje mu je postavljeno, već je izbegao da se naslaćuje problemima Barselone.

Izvor: Profimedia

Barselona je otpustila Ronalda Kumana i dovela legendarnog Ćavija, ali on još nije debitovao na klupi. U međuvremenu, odlazak Holanđanina sa klupe nije doneo pomak, pošto je ekipa prokockala tri gola prednosti i remizirala protiv Selte iz Viga.

Taj rezultat, uz pobedu Reala nad Rajo Valjekanom, naterao je španske novinare da Karla Anćelotija ispitaju o situaciji u katalonskom klubu. Ali, nisu saznali ništa!

"Neću se upuštati u vašu priču o Barseloni. Ja to ne želim da radim jer izuzetno poštujem taj klub", rekao je anćeloti i pokazao novinarima kako treba da se ponaša trener velikog kluba.

Iskusni italijanski stručnjak ovog leta se vratio u španski fudbal, pošto je ponovo preuzeo Real Madrid. Već je radio u najvećem španskom timu, a njegov povratak poklopio se sa neviđenom krizom u redovima najvećeg rivala.

Barselona trenutno nije kandidat za titulu u Primeri, ali je poštovanje Anćelotija ostalo. Karlo zna da je i najveći rival veliki klub.