Strašno!

VATROMET MOGAO DA POGODI FUDBALERE: Navijači Šamroka umjesto spektakla napravili skandal! (VIDEO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Nevjerovatne scene sa fudbalskog meča u Irskoj, gde su Šamroka vatromet ispaljivali tik iznad glava fudbalera!

Izvor: Twitter/RTEsoccer/printscreen

Ekipa Šamrok Roversa osvojila je titulu u Irskoj, ali su u centar pažnje došli zbog bizarne situacije u kojoj su se našli. Tokom njihovog gostovanja Voterfordu, na stadionu je upriličen vatromet koji nije prošao baš sjajno.

Glavni sudija meča morao je da prekine utakmicu, jer je zbog pogrešnog proračuna navijača vatromet eksplodirao baš nad terenom, nekoliko metara iznad fudbalera koji su nastupali.

 Gostujući navijači očigledno nisu umješni kada je u pitanju pirotehnika, pa je ovo njihovo poigravanja vatrometom moglo da ima i katastrofalne posljedice. U jednom trenutku se vidi kako se igrači savijaju ka zemlji da ne bi bili žrtve! 

Ovako su Irci napravili haos i prekinuli meč:

Ni to što je fudbalerima očigledno ugrožena bezbjednost nije bio signal da se vatromet prekine. Navijači Šamroka nastavili su u istom ritmu i narednih nekoliko sekundi. Svi ovi događaji desili su se nekoliko desetina sekundi nakon što je Voterford stigao do prednosti, pogotkom u 12. minutu susreta.

I incidentima nije bio kraj. sudija je prekinuo meč i igrače poslao u svlačionicu na 15 minuta, a na početku drugog dijela ponovo je bilo problema. Tada je glas spikera na stadionu upozorio navijače da će meč biti prekinut ukoliko se nastavi sa incidentima na stadionu.

Ipak, utakmica je završena, a Šamrok je sa tri gola u poslednjih 20 minuta stigao do pobjede kojom je ovjerio šampionsku titulu.

Pogledajte snimak neuspješnog vatrometa:

Tagovi